Gulvafslibning i Thisted, Thy og Mors

Din professionelle gulvsliber

En gulvafslibning er den oplagte mulighed for at få dit gulv til at se nyt og flot ud igen. Afslibning med en grundig og god gulvsliber er altså et særdeles godt alternativ til den meget dyrere løsning at investere i et helt nyt gulv. Gulvafslibningen sliber de øverste lag af dit gulv og fjerner således indgroet skidt og slid, der har sat sit præg i løbet af gulvets levetid. På ingen tid vil dit gulv være lige så flot som det var, da det blev installeret i dit hjem.

Hos MS Tømrer & Gulvservice i Thisted går vi op i gulvafslibning med kvalitet. En af vores mærkesager er at slibe så lidt som muligt af dit gulv. Desto færre millimeter vi sliber af dit gulv, desto flere gange kan gulvet slibes, dvs. at dit gulv kan holde i flere år.

Effektiv gulvafslibning

Hos Morten Schytte Tømrer og Gulvservice udfører vi gulvafslibning på mange typer af
overflader. Vi kan således hjælpe med slibning af:

  • Trægulve
  • Terrasser
  • Trapper
  • Dørtrin
  • Bordplader
  • Korkgulve
  • Flydebeton
  • Linoleum

Uanset gulvets overflade vil det endelige resultat være et gulv med en flot og jævn overflade i sin oprindelige stand. Når vi har slebet dit gulv overfladebehandler vi det efterfølgende med dit valg af overfladebehandling. Således kan du også give dit gulv et andet udtryk, end det oprindelige ved at vælge en anden gulvbehandling.

Få en professionel gulvafslibning i dag

Hos Morten Schytte Tømrer & Gulvservice har vi hjulpet mange kunder med at få et flot gulv igen. Hvis du kontakter os angående en gulvafslibning, kommer vi ud og besigtiger opgaven for at give gode råd og sparring til valget af behandlingstype. På den måde sikres det, at vi i fællesskab når frem til den bedste løsning til lige netop dit gulv og dit behov!

Vil du se billeder af vores arbejde?

Vi hjælper kunder i vores lokalområde omkring Mors, Thisted og Thy med at holde deres gulve flotte, og vi hjælper også gerne dig!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os