Sildebensparket i Thisted

En flot og holdbar gulvløsning

Skal du have lagt nyt gulv? Et populært valg er sildebensparket, som de seneste år er blevet meget moderne igen. Sildebensparket er en gulvløsning, der – med den rette behandling og pleje – kan holde i 100 år. Så selvom det kan være dyrere at få lagt det sammenlignet med en del andre gulvtyper, så er det billigere på sigt. Det vil ikke kræve at blive skiftet efter kort tid, som man vil kunne opleve med andre typer gulve. Et gulv i sildebensparket er altså vores klare anbefaling, hvis du står og drømmer om et flot, holdbart og slidstærkt gulv. Sildebensparket vil give dit hjem eller dit lokale et æstetisk løft i form af et smukt og slidstærkt gulv.

Vi lægger sildebensparket

Hos MS Tømrer & Gulvservice i Thisted har vi mange års erfaring med lægning af sildebensparket. Vi har det rette udstyr og brænder for vores fag, så du kan vide dig helt sikker på, at vi vil udføre et ordentligt stykke arbejde, som efterlader dit hjem i god forfatning. Dit gulv er i trygge hænder hos os. Vi starter med at tage en indledende dialog med dig, så vi sammen kan klarlægge og tydeliggøre hvad dine behov og ønsker er, således at vi kan give dig det mest optimale resultat. Herefter kan du trygt overlade processen til os, så vi kan give dig dit drømmegulv.

Hør mere om sildebensgulve

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for sildebensgulve? Du må endelige kontakte os på telefon 40 85 77 66 eller på e-mail mortenschytte@live.dk. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål og giver dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os