Køkkenmontage i Thisted, Thy og Mors

Få professionel montering af nyt køkken

Skal du have nyt køkken? Så lad MS Tømrer og Gulvservice montere dit nye køkken. Hvis du ikke har prøvet det før, kan det være en stor opgave, når det nye køkken skal sættes op. Få en professionel opsætning af en tømrer og undgå små fejl, grimme løsninger og skæve hjørner, der kan ødelægge helhedsindtrykket af dit nye køkken.

Med MS Tømrer og Gulvservice kan du forvente en kvalitetsbevidst montør til konkurrencedygtige priser. Vi går op i detaljer og sætter en ære i at levere et snorlige resultat uden fejl, så du får et nyt køkken, som du bliver glad for i mange år.

Få et uforpligtende tilbud på køkkenmontage i dag

Hos MS Tømrer og Gulvservice har vi stor erfaring med køkkenmontage. Som uddannet tømrer har vi stor erfaring indenfor branchen. Når du kontakter os angående køkkenmontering, kommer vi altid ud og efterser opgaven. Her tager vi en snak om den præcise løsning og dine ønsker, så vi i fællesskab sikrer, at du bliver tilfreds med dit køkken.

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud. Vi servicerer kunder i Nordjylland, herunder områderne omkring Thisted, Thy og Mors.
Tlf.: 4085 7766
Mail: mortenschytte@live.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os