Renovering i Thisted, Thy og Mors

Vejen til din drømmebolig

Går du med drømmen om en renovering af din bolig? Hos MS Tømrer og Gulvservice tilbyder vi også hjælp i forbindelse med renovering af din bolig. I stedet for at investere i en helt ny bolig, kan du ofte få din drømmebolig med en renovering. Uanset om du ønsker en total renovering af din bolig, eller bare renoveret et rum eller to, så står vi klar til føre din drøm ud i livet.

Med MS Tømrer og Gulvservice får du altid udført kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi ønsker at levere det arbejde, som du har forestillet dig og lytter til dine idéer gennem hele processen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos MS Tømrer og Gulvservice kender vi til de lovmæssige regler, som en renovering skal overholde. Hvis du kontakter os angående renovering af din bolig, kommer vi altid ud og efterser opgaven. Her kan vi rådgive, vejlede og i fællesskab komme frem til den bedste løsning for din bolig og dit behov.

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud. Vi servicerer kunder i Nordjylland, herunder områderne omkring Thisted, Thy og Mors.
Tlf.: 4085 7766
Mail: mortenschytte@live.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os